Nyt teater Nordvest program for foråret 2022

Oplev 5 gæstespil og 8 af Batidas egene forestillinger i foråret

TEATER NORDVEST ER DIT LOKALE BYDELSTEATER

På initiativ af Teatergruppen Batida og Kultur N / BIBLIOTEKET på Rentemestervej har Københavns Kommune bevilget en sum penge, så Teater Nordvest kan opføre 130 teaterforestillinger hvert år.

Det betyder, at alle børn, unge og familier i NV, Brønshøj, Husum og Tingbjerg har mulighed for at opleve GRATIS teater i alle afskygninger
– 130 gange om året.

Du vil kunne opleve Teater Nordvest mange forskellige steder i løbet af et år: i Batidas Teaterhus på Rentemestervej 25 A, BIBLIOTEKET Rentemestervej, Tingbjerg Bibliotek \ Kulturhus, Nørrebroparken, Nørrebrohallen og andre parker og pladser.

Tjek programmet for at se, hvor og hvornår Teater Nordvest viser forestillinger og bestil gratis billetter på info@batida.dk

.

LEVENDE HISTORIER MED MASSER AF MUSIK

En stor del af de forestillinger, der præsenteres af Teater Nordvest er Teatergruppen Batidas egne produktioner.

Vi er et professionelt teaterensemble, som har turneret med vores musikalske forestillinger i Danmark og udlandet gennem godt 35 år. Batida har spillet i over 45 lande, heriblandt Iran, Tyrkiet, Cuba, Syd- og Nordkorea, Rumænien, Afghanistan og Frankrig.

Oplevelserne med at rejse og arbejde med kultur i mange lande og på tværs af sociale og kulturelle forskelligheder har altid givet stor inspiration til Batidas musikalske og dramatiske stil.

 

 

Del dette med dine venner kollegaer børn forældre
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email