Velkommen tilbage i teatret

6. maj åbner teatrene igen og inden sommerferien spiller Batida 17 forestillinger for skoler og institutioner!

Vi har ikke ligget på den lade side under nedlukningen, men kan slå dørene op til en helt ny forestilling for de 3 – 8 årige: REJSEN TIL MORMOR

-Om Laura, der kun har set sin mormor på et lille fotografi. Hun bor nemlig langt, langt væk i et helt andet land. Men nu skal hun besøge hende for første gang. Laura begiver sig afsted sammen med sin far.

Rejsen foregår på den langsomme og besværlige måde: bus, tog, skib – og luftballon!

For far og datter vil nemlig se det hele!

Rejsen enden i Iran. Dér møder de et spøgelse! Men nej, det var slet ikke et spøgelse, men en mormor i sit gå på-gaden-tøj. Inde under findes den sjoveste mormor Laura kan ønske sig.

Ikke bare tager Batidas tre skuespillere det unge publikum med på en fantastisk rejse til lands, til vands og i luften – godt hjulpet af fantasien – men også på en vidunderlig rejse gennem alverdens musik.

Du kan også opleve forestillingen Balalajka for de 8-12 årige og Take away for 10+.

Se tider og læs mere om forestillingerne i programmet på forsiden. Billetter er gratis og bestilles på info@batida.dk. Grundet restriktioner frem til sommerferien tager vi kun gruppebestillinger på minimum 15 personer. Vi håber at kunne åbne for alle i næste sæson.

Del dette med dine venner kollegaer børn forældre